dimarts, 22 de novembre del 2011

"Els controls i descontrols invisibles: normativització i narratives familiars en la domesticació de les TIC per part dels adolescents"

Avui una nova conferència del cicle "Viure, sentir i experimentar: noves perspectives de recerca sobre la joventut al segle XXI", organitzat per la Residència d’Investigadors i el Departament d’Arqueologia i Antropologia de la Institució Milà i Fontanals (CSIC, Barcelona).


La sessió d'avui, titulada "Els controls i descontrols invisibles: normativització i narratives familiars en la domesticació de les TIC per part dels adolescents", a càrrec del Dr. Roger Martínez (Estudis d’Humanitats, Universitat Oberta de Catalunya) a la Sala d’Actes de la Delegació del CSIC a Catalunya, no ha defraudat als que hi han pogut assistir, i com era d'esperar ha plantejat temes de força actualitat i gran impacte social. Els convidats han fet una molt interessant i atractiva exposició de la recerca que porten a terme en aquest camp.http://www.imf.csic.es/web/fckfiles/file/Viure%20sentir%20experimentar%20DE.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada