dissabte, 2 de juny del 2012

Quartes Jornades d'Anàlisi de la Xarxa de Biblioteques del CSIC

     Els passats dies 26 i 27 d'abril d'enguany van tenir lloc les "Quartes Jornades d'Anàlisi de la Xarxa de Biblioteques del CSIC" sota el lema "Biblioteques per a la Ciència al segle XXI: nous entorns i reptes professionals" amb l'objectiu de debatre els temes que actualment preocupen a les biblioteques del CSIC, amb especial atenció a la qualitat dels serveis a els usuaris i les necessitats d'adaptació del personal bibliotecari. A les Jornades s'intentà abordar adequadament les transformacions que es produeixen contínuament en la gestió de la informació científica i analitzar els canvis que comporten en la professió bibliotecària.

     La Xarxa de Biblioteques del CSIC està formada per 73 biblioteques especialitzades i la Unitat de Recursos d'Informació Científica per a la Recerca que, conjuntament, constitueixen un sistema que dóna suport a l'excel · lència científica i garanteix l'accés físic o electrònic a la informació, de cap manera local o remot, amb infraestructures i serveis de qualitat, i amb un fort compromís en la difusió per mitjà de les polítiques d'accés obert de la ciència que es genera en el CSIC.

   Pel que fa a la Institució Milà i Fontanals, aquesta va estar molt ben representada per bona part dels components de la seva Biblioteca.


   A remarcar la presentació d'un "Poster sobre un projecte de digitalització d'obres antigues" que ha dut a terme la Biblioteca, i també la "distinció a la IMF com a segon centre del CSIC quan a nombre de registres incorporats al Repositori Institucional Digital.CSIC".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada