dijous, 27 de setembre del 2012

FOTCIENCIA 2012

 FOTCIENCIA és un certamen de fotografia científica convocat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) té per objectiu apropar la ciència i la tecnologia als ciutadans mitjançant una visió artística i estètica suggerida a través d'imatges científiques i un comentari escrit del fet científic que il·lustren.

 El CSIC i FECYT convoquen el Certamen Nacional de Fotografia Científica, FOTCIENCIA que celebra ja la desena edició mantenint el propòsit d'apropar la ciència als ciutadans amb un enfocament creatiu i artístic.

Des del 13 de setembre, i fins al 31 d'octubre, s'obre el termini de presentació de fotografies. Cada any el certamen rep imatges preses, entre d'altres, per persones que desenvolupen la seva tasca en els centres i instituts del CSIC. Gràcies a aquesta participació, FOTCIENCIA va conformant un variat banc d'imatges que constitueixen un recurs públic per a la divulgació. L'anterior edició va comptar amb més de 800 imatges presentades a concurs i les exposicions produïdes amb una selecció d'aquest material van visitar 24 ciutats espanyoles. Tot això ens fa esperar que en aquest any, complint una dècada de vida, el certamen segueixi rebent el suport que fins ara ha tingut.

FOTCIENCIA  inclou, a més de les categories Micro i General, un premi especial en el marc de l'Any Internacional de la Cooperació a l'Esfera de l'Aigua. 


 Tota la informació relativa al concurs, premis, bases, terminis, característiques tècniques, etc. és a la pàgina web:  www.fotciencia.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada