dimarts, 27 d’octubre del 2015

Comença l’onzena edició del cicle de converses al RavalComença l’onzena edició del cicle de converses al Raval (29/10/2015) amb
Llegendes

El Departament d’Arqueologia de l’Institut Milà i Fontanals del CSIC i la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya posen en marxa l’onzè cicle de converses al Raval sota el títol de “Tal com som, tal com érem”.

Les xerrades es perllongaran entre l’octubre del 2015 i el juny del 2016 i tindran lloc a la Residència d’Investigadors (Carrer Hospital nº64). L’horari d’inici serà sempre el mateix, a les 18 hores. La intenció del cicle és compartir diferents mirades sobre un mateix tema. És per això que enceta un nou format amb ganes de millorar coneixements compartint tot el contingut en forma de taula rodona. La proposta, doncs, és la de parlar en sessions conjuntes i públiques sobre com entenem i vivim des de diferents observatoris fets quotidians del barri del Raval. Per això, en cadascuna de les sis sessions pensades per al  cicle hi participaran persones d’associacions, del món de la recerca i de centres docents i culturals del Raval, que donaran i discutiran la seva visió/opinió dels temes proposats. Des de l’organització, el Departament d’Arqueologia i Antropologia de la IMF, ho plantegen “com uns diàlegs amb possibilitats múltiples d’enriquidor aprenentatge per a tota persona que hi vulgui participar”. 

Juan Gibaja i Assumpció Vila són els coordinadors de “Tal com som, tal com érem”.

Primera sessió, 29 d’octubre

La sessió que iniciarà l’onzena edició del cicle de converses al Raval durà per títol “Llegendes”. La protagonista serà la professora de la Universitat de Barcelona Josefina Roma. Yolanda Aixelà s’encarregarà de moderar la xerrada i la posterior taula rodona. La segona de les sessions, “Mercats”, tindrà com a nucli central l’arqueòleg Antoni Martín, i es desenvoluparà el 26 de novembre. Per a més informació, podeu visitar el web de la Residència d’Investigadors o bé trucar al número de telèfon 93 443 27 59.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada