divendres, 15 d’abril del 2016

Donació de publicacions IMF a biblioteques i també a particulars del 18 al 22 d'abril

Donació de publicacions IMF a biblioteques i també a particulars del 18 al 22 d'abril

En el context de la celebració de la diada de Sant Jordi i el dia del llibre, la Institució Milà i Fontanals ofereix en donació part de l'excedent d'algunes de les seves publicacions a biblioteques interessades.

Es tracta, principalment, d'alguns volums de la sèrie de Anejos del Anuario de Estudios Medievales, i alguns números de les revistas Anuario de Estudios Medievales, Anuario Musical,  Miscelánea de Textos Medievales i Ethnica, revista de antropología , que poden ajudar a completar col·leccions.
Les sol·licituds es poden dirigir abans del 2016.04.30 a l'adreça de correu electrònic:bib_mila@imf.csic.es (les peticions seran ateses en funció de les existències i les despeses d'enviament aniran a càrrec de la biblioteca peticionària)

Per als particulars, enguany, durant la setmana del 18 a 22 d'abril, s'habilitarà un espai a l'entrada de la Institució on quedaran exposades les obres disponibles perquè aquells interessats puguin passar a recollir-les. L'horari de recollida serà de 9h. a 14h. al carrer Egipcíaques 15 de Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada