D’altra banda, el premi institucional el decidirà un jurat, que està format entre d’altres membres per Pere Puigdomènech, director del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CSIC-IRTA-UAB-UB) i Mercè Fernàndez, responsable de comunicació d’aquesta delegació, com a representants del CSIC a Catalunya. El premis institucional i del públic es donaran a conèixer conjuntament la setmana del 16 al 20 d’abril:
Inspiraciència. Concurs de relats d’inspiració científica
Votació popular i del jurat
Organitza: Delegació del CSIC a Catalunya i Institut de Ciència de Materials,
amb la col·laboració de 12 instituts del CSIC
Patrocina: Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)
Amb el suport: Biblioteques de Barcelona, Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona,
l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la Escuela de Escritores i l’Editorial Galaxia.
Més informació: www.icmab.es/inspiraciencia
Dates:
Anunci guanyadors: setmana del 16 a 20 d’abril de 2012
Lliurament de premis: 25 d’abril de 2012. 19h
La votació popular d’Inspiraciència es fa a través de la xarxa. Tothom hi pot participar, només cal registrar-se i es poden votar tants relats com es vulguin, amb l’única limitació que un mateix relat només es podrà votar un cop al dia. Us animem a llegir els relats i a fer les vostres valoracions: www.icmab.es/inspiraciencia.
Inspiraciència pretén ser un espai on tothom pugui pensar o imaginar la ciència d'una manera participativa. El concurs té dues categories (juvenil, per a participants d'entre 12 a 17 anys, i adults, a partir de 18 anys) i dues modalitats, relats curts, amb una extensió mínima de 800 paraules i màxima de 1.500, i microrelats, amb una extensió màxima de 500 paraules.