dimarts, 20 de març del 2012

Inspiraciència. Concurs de relats d’inspiració científica

La Unitat de Cultura Científica de la Delegació del CSIC a Catalunya es complau a informar-vos de la posada en marxa de la votació popular d’Inspiraciència. El concurs de relats d’inspiració científica va tancar el dijous passat dia 15 de març el termini de publicació de relats amb un total de 623 relats presentats, gairebé triplicant les xifres de la primera edició, i que en conjunt ofereixen una visió polièdrica de la ciència des de la literatura.
D’altra banda, el premi institucional el decidirà un jurat, que està format entre d’altres membres per Pere Puigdomènech, director del Centre de Recerca en Agrigenòmica (CSIC-IRTA-UAB-UB) i Mercè Fernàndez, responsable de comunicació d’aquesta delegació, com a representants del CSIC a Catalunya. El premis institucional i del públic es donaran a conèixer conjuntament la setmana del 16 al 20 d’abril:


Inspiraciència. Concurs de relats d’inspiració científica

Votació popular i del jurat

Organitza: Delegació del CSIC a Catalunya i Institut de Ciència de Materials,

amb la col·laboració de 12 instituts del CSIC

Patrocina: Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT)

Amb el suport: Biblioteques de Barcelona, Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona,

l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, la Escuela de Escritores i l’Editorial Galaxia.

Més informació: www.icmab.es/inspiraciencia

Dates:

Anunci guanyadors: setmana del 16 a 20 d’abril de 2012

Lliurament de premis: 25 d’abril de 2012. 19h



La votació popular d’Inspiraciència es fa a través de la xarxa. Tothom hi pot participar, només cal registrar-se i es poden votar tants relats com es vulguin, amb l’única limitació que un mateix relat només es podrà votar un cop al dia. Us animem a llegir els relats i a fer les vostres valoracions: www.icmab.es/inspiraciencia.

Inspiraciència pretén ser un espai on tothom pugui pensar o imaginar la ciència d'una manera participativa. El concurs té dues categories (juvenil, per a participants d'entre 12 a 17 anys, i adults, a partir de 18 anys) i dues modalitats, relats curts, amb una extensió mínima de 800 paraules i màxima de 1.500, i microrelats, amb una extensió màxima de 500 paraules.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada