divendres, 20 de novembre del 2015

Onzena edició del cicle de Converses al Raval (segona sessió): “Mercats”



Onzena edició del cicle de Converses al Raval
Segona sessió: “Mercats” (26/11/2015)

La segona sessió del cicle de Converses al Raval estarà centrada en els “Mercats” i anirà a càrrec de Joan Manuel Cabezas, antropòleg, coordinador de la consultoria ETNOSISTEMA. També hi participaran en Josep M. Nebot (president de l’eix comercial del Raval) i Jordi Sánchez (Associació Cultural Freedonia). La conversa serà moderada per Xavier Terradas (IMF-CSIC).


L’onzè cicle de converses al Raval sota el títol de “Tal com som, tal com érem” està organitzat pel Departament d’Arqueologia de l’Institut Milà i Fontanals del CSIC i la Residència d’Investigadors CSIC-Generalitat de Catalunya.

La intenció del cicle és compartir diferents mirades sobre un mateix tema. És per això que enceta un nou format amb ganes de millorar coneixements compartint tot el contingut en forma de taula rodona. La proposta, doncs, és la de parlar en sessions conjuntes i públiques sobre com entenem i vivim des de diferents observatoris fets quotidians del barri del Raval. Per això, en cadascuna de les sis sessions pensades per al  cicle hi participaran persones d’associacions, del món de la recerca i de centres docents i culturals del Raval, que donaran i discutiran la seva visió/opinió dels temes proposats. Des de l’organització, el Departament d’Arqueologia i Antropologia de la IMF, ho plantegen “com uns diàlegs amb possibilitats múltiples d’enriquidor aprenentatge per a tota persona que hi vulgui participar”. Juan Gibaja i Assumpció Vila són els coordinadors de “Tal com som, tal com érem”.

Les xerrades es perllongaran entre l’octubre del 2015 i el juny del 2016 i tindran lloc a la Sala d’actes de la Delegació del CSIC a Catalunya (Carrer Egipcíaques, 15). L’horari d’inici serà el mateix, a les 18 hores.

Més informació a la web de la Residència d’Investigadors: www.residencia-investigadors.es  o: http://www.residencia-investigadors.es/ca/activitats/mercats-802.htm i al número de telèfon 93 443 27 59.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada